Фото без опису

Вночі, 16 листопада, у виховательки дитячого садочку Ясногородської гімназії - освітнього центру Бишівської територіальної громади, матері трьох діток, сталася біда - згорів будинок та все майно.

З самого ранку місце відвідали: заступниця голови Київської обласної ради Семенова Тетяна Миколаївна, Бишівський сільський голова Рознай Іван Юрійович, староста с. Ясногородка Кононенко Сергій Андрійович.

Фото без опису

За результатами огляду місця події, Бишівським сільським головою Іваном Рознаєм було проведено засідання робочої групи з начальником відділу соціального захисту населення Бишівської сільської ради Олександром Володимировичем Нечаєм, спеціалістом Служби у справах дітей та сім’ї Бишівської сільської ради Федоріненко Каріною Романівною для опрацювання питання надання матеріальної допомоги постраждалим від пожежі.

Фото без описуОб 11 годині начальником соціального захисту населення, спеціалістом у справах дітей та сім’ї і старостою села Ясногородка Бишівської сільської ради постраждалій сім’ї були передані необхідні продуктові набори та теплі речі. На місці, власнику домогосподарства було надане роз’яснення щодо порядку отримання матеріальної допомоги та оформлена заява на програму "Турбота" на 2021 рік на відновлення будинку, який постраждав в результаті пожежі.

Висловлюємо подяку мешканцям, сусідам за допомогу постраждалій сім’ї! Дякуємо за долучення та допомогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису