Фото без опису

4 серпня 2021 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову №803 «Про затвердження Порядку виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року» відповідно якої одноразова грошова допомога виплачується багатодітним сім'ям, які станом на 1 серпня 2021 року є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Виплата буде проводитись за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів.

Одноразова грошова допомога призначається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім’ї, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6-18 років (включно, 18 років, 11 місяців, 31 день) у розмірі 2000 гривень.

Виплати будуть здійснюватися Управлінням соціального захисту населення Фастівської РДА  після надходження коштів з Міністерства соціальної політики України на рахунок Державного казначейства служби України.

За детальним роз'ясненням просимо звернутися до Відділу соціального захисту населення Бишівської сільської ради за телефоном: +38 066 976 1338 або за адресою: с. Бишів, вул. Захисників України, 9 (вхід з лівого боку Будинку культури).

Режим роботи Відділу соціального захисту населення:
Понеділок - четвер з 8:00 до 17:00
Обідня перерва з 13:15 до 14:00
П'ятниця - архівний день без прийому громадян
Субота та неділя - вихідні
Прийом документів від громадян для призначення пільг, субсидій, державних допомог та ін. здійснюється по середах.

 

Олександр Володимирович Нечай
начальник Відділу соціального захисту населення Бишівської сільської ради