Фото без опису

13 серпня 2021 року службою у справах дітей та сім'ї Бишівської сільської ради, відповідно до плану роботи та повідомлення старости сіл Яблунівка та Леонівка Козлівської Валентини Василівни, було зроблено візити до сімей керівником служби Беленок Олесею Віталієвною та відповідною комісією у складі: директора гімназії села Яблунівка Родзін Вікторії Сергіївни, фельдшера Гладиш Олени Володимирівни та депутата Бишівської сільської ради Юрія Гриня.

Фото без опису

За повідомленням старости сіл, на даній території були виявленні родини, які ухиляються від виконання, передбачених законодавством, батьківських обов'язків щодо створення належних умов для життя, навчання та виховання дітей. Проведено обстеження умов проживання дітей в сім'ях, з батьками були проведені бесіди, з метою з'ясування причин та умов, які призвели до порушення прав дітей, а саме, відповідно, були винесенні попередження. Дві родини запрошені на чергову комісію з прав захисту дитини при виконавчому комітеті Бишівської сільської ради, а саме батькам наданий термін для виправлення ситуації в родині.

Даний захід ще раз доводить, що захист прав дитини у нашій громаді є важливим, а також стосується усіх відповідальних і небайдужих громадян, які живуть та працюють поруч.

Фото без описуФото без опису