Сьогодні, 3 серпня 2021 року, начальник служби у справах дітей та сім'ї Фастівської районної державної адміністрації Оксана Степенко разом зі своїм заступником Мазур Іриною провели робочий виїзд до служби у справах дітей і сім'ї Бишівської сільської ради, та надали консультації керівнику служби Олесі Беленок, а саме, з питань влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сімейні форми виховання. Також, були обговорені випадки сімей, в яких діти перебувають на обліку складних життєвих обставин Бишівської сільської ради. Керівництво та колеги поділились досвідом та надали настановчі рекомендації щодо захисту прав дітей.
«Від себе хочу додати, що такі візити колег є необхідні, адже важлива кожна доля дитини для мене як доброго фахівця та знавця своєї справи» - зазначила керівниця служби у справах дітей та сім‘ї Бишівської сільської ради Олеся Беленок.
Висловлюємо вдячність Оксані Степенко та Ірині Мазур за робочий візит до Бишівської територіальної громади.

Для довідки: Служба у справах дітей та сім’ї Фастівської РДА повідомляє про зміну адреси - м. Фастів, вул. Суворова, 1, к. 7, конт. тел.: (04565) 61353

Фото без опису

Фото без описуФото без опису