Фото без опису

Сьогодні, 28 липня 2021 року, з 9 до 12 год., відбувся прийом громадян с. Бишів, на якому були розглянуті соціальні-побутові, земельні питання.

Під час прийому фахові коментарі надали начальники виконавчих органів Бишівської сільської ради: фінансового відділу - Потапович Тетяна Анатоліївна, відділу з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища - Лазаренко Тетяна Олександрівна, відділу економічного розвитку, житлово-комунального господарства, благоустрою, інфраструктури, транспорту, зв'язку, екології та агропромислового розвитку - Цибенко Олександр Олександрович, начальник відділу соціального захисту населення - Нечай Олександр Володимирович. 

Прийом здійснила секретар Бишівської сільської ради Коба Леся Петрівна, у зв’язку з відвідуванням Івана Розная наради з питання аварійного стану гідрологічних споруд (дамб) на території Обухівського та Фастівського районів у приміщенні Київської облдержадміністрації.

Нагадуємо Вам, що особистий прийом громадян Бишівським сільським головою проводиться щосереди з 9:00 до 13:00 год., у приміщені Бишівської сільської ради, за адресою: с. Бишів, вул. Київська, 48.