Фото без описуЗ самого ранку 27 червня 2021 року, Бишівський сільський голова Іван Рознай разом з в.о голови Фастівської РДА Віктором Тюріним, начальником відділу цивільного захисту населення, оборонної роботи та роботи з правоохоронними органами Фастівської РДА Юрієм Волковим, старостою сіл Лишня та Осикове Оксаною Дерев’янченко та старостою сіл Яблунівка та Леонівка Валентиною Козлівською провели обстеження пошкоджених територій сіл Бишівської територіальної громади внаслідок негоди: Лишня, Осикове, Леонівка, Мостище та Яблунівка. Рівень води на ранок понизився.

Були проведені роботи по розчищенню та укріпленню дамб, в тому числі укріплено піщано-глиняною суміщу дамби в с. Яблунівка, частково відновлено електропостачання та газопостачання, а також, були проведені роботи по розчищенню під'їзних шляхів.

Найближчим часом буде відновлено технологічну дорогу в с. Яблунівка. Крім того, в с. Осиково проводиться забір води для лабораторного дослідження. Просимо жителів та жительок с. Осиково, у разі підтоплення домогосподарств, звертатись до старости села Оксани Дерев’янченко для подальшого забору води.

Станом на 27 червня 2021 року ситуація стабільна, тривають роботи по ліквідації та проводиться моніторинг територій сіл, які постраждали внаслідок негоди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису