Шановні медики! 

Прийміть найщиріші вітання напередодні вашого професійного свята! День працівників медичної галузі у нашій країні відзначають як свято людей, які віддають себе благородній справі для збереження життя і здоров'я громадян. Міцного здоров'я вам, успіхів на професійній ниві та родинного затишку!

Дякуємо вам за вашу працьовитість, професіоналізм, витримку і вміння дарувати людям радість життя, за позитивні результати роботи у боротьбі із COVID-19, коли ви жертвуючи своїм правом на спокій та відпочинок, знаходилися поруч з людьми, рятуючи їхні життя. Впевнені, що разом з вами, цей день відзначають й мешканці територіальної громади, яким ви подарували перемогу над недугами!

Водночас, хочемо подякувати всім небайдужим за надану допомогу для забезпечення безперебійної роботи Бишівську Амбулаторію ЗПСМ та ФАПів нашої територіальної громади у нелегкий час боротьби із COVID-19. Ваша підтримка неоціненна, адже лише спільними зусиллями нашій громаді вдалося подолати усі випробування.

Наразі відбувається трансформація в системі охорони здоров’я, тому колектив повинен працювати як єдиний організм, згуртовано взаємодіяти та підтримувати один одного.

Зі святом Вас!
Здорова громада - успішна громада!

Фото без опису