Фото без описуСьогодні, 7 червня у Бишівській Амбулаторії загальної практики сімейної медицини відбулася виїзна консультація фахівців Інституту серця. З 10 години ранку кардіосудинний хірург Олексій Юрійович Поліщук, Вадим Володимирович Сокалов та Сергій Михайлович Демидюк, на сучасному обладнанні, безплатно оглядали охочих перевірити своє серце.

«Чим рідше звертатися до лікаря на огляд, тим пізніше діагностують те чи інше серцево-судинне захворювання. При першій же можливості, було запрошено фахівців Інституту серця виїхати до мешканців і мешканок нашої громади. Й, надалі, ми плануємо проводити такі виїзні прийоми до амбулаторії нашої громади» - зазначає голова Іван Юрійович Рознай.

Перепрошуємо у мешканців і мешканок громади, які не змогли скористатися нагодою та пройти обстеження. В наступний консультаційний прийом, буде організований електронний запис та/або попередній запис у сімейних лікарів для підтвердження дати й часу прийому.

80% передчасних інфарктів та інсультів можна попередити за допомогою профілактики: здорового способу життя та своєчасного звернення до лікаря.

Фото без опису

Бережіть своє здоров'я!

Здорова громада - успішна громада!