Ремонти і оновлення в нашій громаді розпочнуться з найбільш критичних об’єктів соціальної інфраструктури нашої громади. Йдеться, в першу чергу, про школи, де навчаються наші діти. Наразі ми займаємось виготовленням проєктно-кошторисної документації, яка дозволить нам розпочати пошуки фінансування для реконструкції та оновлення таких об’єктів: 

 

Фото без опису

  • капітальний ремонт харчоблоку в опорній школі нашої громади у с. Бишів (важливо, що для цієї школи ВЖЕ є нове обладнання, яке виділила Київська облдержадміністрація, проте встановити його в давно неремонтованому приміщенні немає технічних можливостей, тому потрібен терміновий ремонт)

Фото без опису

 

  • капітальний ремонт аварійної покрівлі школи у с. Козичанка (тут навчається 59 учнів, 18 дітей дошкільного віку, ремонт даху тут не проводився з часів побудови школи. Станом на сьогодні він у критично зношеному стані і потребує невідкладного ремонту, щоб учні змогли навчатись в безпечних умовах).

Фото без опису

  • капітальний ремонт даху школи у с. Грузьке (тут навчається 87 учнів, 19 дітей дошкільного віку). Проєктно-кошторисна документація для цього об’єкту вже готова і ми вже шукаємо фінансування, яке дозволить розпочати ремонтні роботи)

 

Вся проектно-кошторисна документація виготовляється коштами місцевого бюджету і є першим обов’язковим (відповідно до законодавства) етапом для виділення коштів на ремонт зазначених об’єктів.

 

Далі у планах – виготовлення проектно-кошторисної документації щодо реконструкції системи вуличного освітлення у с.Горобіївка (вул.Зарічна) та с. Бишів на декількох вулицях і провулках, а також щодо реконструкції водопровідної системи у селах нашої громади та інших об’єктів соціальної інфраструктури, що потребують суттєвих ремонтів чи оновлення.

 

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

 

Проєктно-кошторисна документація НЕ Є частиною будівельних робіт. Це документи, які дозволяють РОЗПОЧАТИ процедуру виділення необхідної суми коштів з місцевого бюджету, або звернутись з проханням про співфінансування до бюджету Київської облдержадміністрації, Державного фонду регіонального розвитку чи залучити міжнародну фінансову допомогу. Зазначимо, що цей етап (пошук фінансування) теж займе чимало часу, перш ніж власне розпочнуться такі очікувані ремонтні роботи. Проте будьте певні - ми робимо все, що від нас залежить, максимально швидко