Сьогодні голова Бишівської громади Іван Рознай спільно з інспектором служби автомобільних доріг Київської області Анатолієм Кириченко, старостою Оксаною Деревянченко та головою місцевої громадської організації «Розвиток і добробут громади» Ольгою Леоновою провели виїзну нараду щодо можливих варіантів покращення безпеки руху на ділянці дороги Р-04, що проходить через село Лишня.

Зокрема обговорили необхідність негайного демонтажу аварійного павільону зупинки «Лишня Центр» та перенесення на його місце нового, а також потребу у встановленні сферичного дзеркала навпроти виїзду на дорогу з вул.Набережна. Домовились і про наступну нараду, щоб повести інвентаризацію та оновлення дорожніх знаків на території Лишні та Осикове, а також впорядкувати узбіччя між селами, але вже після того, як розтане сніг. Тоді ж будуть обговорені питання безпеки руху в усіх селах нашої громади, через які проходить дорога Р-04.

Наразі готуємо офіційні звернення у службу автомобільних доріг Київської області щодо вирішення всіх озвучених сьогодні безпекових питань.