Наша громада стала одним з переможців в DECIDE Summer Clubs 2024 «Ми вдома — в Україні»! 🥳

DECIDE – це Швейцарсько-український проєкт DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти». Він спрямований на підтримку реформ в освіті та процесів децентралізації для розвитку в Україні ефективної системи управління освітою.

Цього року до участі в Ініціативі було отримано 340 заявок і лише 27 переможців, маємо гарний результат💪

Головним критерієм при відборі громад став критерій безпеки. Також до уваги бралася кількість дітей та підлітків — потенційних учасників літніх активностей у громаді, графік проведення літніх клубів тощо.

Конкурсній комісії, до складу якої увійшли представники Міністерство освіти і науки України, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад знадобилося чимало часу, щоб обрати 27 переможців серед достойних кандидатів.

Попереду чекає навчання педагогів, відправка обладнання, розв'язання організаційних питань та, найголовніше, старт роботи літніх дитячих клубів DECIDE Summer Clubs 2024 «Ми вдома — в Україні»!

З нетерпінням чекаємо відкриття літніх таборів в Ясногородській гімназії та Бишівському академічному ліцеї🤩Фото без опису