П’ять головних подій минулого тижня:

🔸Бишівський сільський голова Іван РОЗНАЙ разом з заступниками та працівниками сільської ради висадили 30 молодих ялинок та квіти на центральній площі.

🔸 В нашому автопарку зʼявився новенький трактор в результаті реалізації Проєкту міжнародної технічної допомоги UDU/U-LEAD з Європою: фаза II, що фінансується Європейським Союзом та Урядом ФРН та реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні.

🔸 Бишівський академічний ліцей отримав шкільне приладдя від німецької організації «FrankfurtforUkraine” місто Kelsterbach за підтримки благодійної організації «Благодійний фонд «Здійсни мрію».

🔸До свята Великодня потурбувалися про сімʼї Захисників, які віддали своє життя за незалежність України привітавши їх продуктовими наборами та великодніми пасками. 🔸 В Ясногородській гімназії - освітньому центрі відбувся ІІІ етап Фізкультурного заходу "Учнівська ліга" Здорова Україна" Перша ліга" серед учнів 5-6 класів шкіл громади. За результатами змагань 🥇місце зайняли команди "Гружчани" (Гружчанська гімназія) та "Пантери" (Ясногородська гімназія).

☝️Нагадуємо тепер ми є в Telegram - каналі https://t.me/bushiv2024

📲Переходьте за посиланням, ставте вподобайку та слідкуйте за життям громади. Всім смачної паски та продуктивного нового тижня

Фото без опису