2 травня 2024 року, представники Бишівської громади взяли участь у заході Woman Biz Talks на тему: «Жінки і часи випробувань: наші можливості», який проходив в Торгово-промисловій палаті України. Захід відбувся за організації Київської ОВА та партнерства Жіночої ради при Київській ОВА, жіночого об’єднання Business Woman Club та Торгового-промислової палати України.

В рамках заходу відбулися панелі на тему:

– І панель. Жінки у фандрайзингу;

– ІІ панель. Розширення можливостей жінок у часи випробувань;

– ІІІ панель. Жінки у підприємництві. Ганна Крисюк, Президентка міжнародного клубу “Business Woman Club”, радниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, голова Міжнародного штабу допомоги українцям модерувала захід та поділилася досвідом ведення жіночого бізнесу.

Також серед спікерів були: – Пуртова Анна, Народна депутатка України, членкиня Комітету Верховної Ради з питань бюджету, голова підкомітету з питань державних інвестиційних проєктів; – МІШЕЛЬ ХОЛЛАНДЕР, засновниця та генеральний СЕО в “International esperanza project” ; – Альона Качкан, старший фахівець з питань економічної стійкості Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України»; – Олена Запорожченко, Начальниця управління мікро-, малого та середнього бізнесу Філії – Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк»; – Леся Карнаух, Заступниця голови Київської обласної державної (військової) адміністрації; – Крістін Бріттан Тімлід в “International esperanza project”. Захід об’єднав політикинь, тімлідів, експертів та підприємниць різних сфер діяльності. Це породило конкструктивний діалог та довгу дискусію на тему жінок, їх діяльності та розширення можливостей у часи випробувань.Фото без опису