Фото без опису

🇺🇦 З нагоди Дня Соборності України та відзначення 105-ї річниці підписання Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в громаді були проведені тематичні заходи.

👧🧒В ЗДО «Каштан» відбулася тематична година, діти разом з працівниками садочка виконали флеш-моб «Україна понад усе».

👐В Ясногородській гімназії відбувся урочистий захід «СОБОРНА МАТИ УКРАЇНА – ОДНА НА ВСІХ, ЯК ОБЕРІГ». Учні 1-го класу провели виховну годину "Ми маленькі патріоти".

🌞А у різновіковій групі "Капітошка" було проведено заняття на тему "Моя Україна -у серці єдина",🇺🇦 що мало на меті виховувати у дошкільників почуття єдності та розуміння того, що разом ми здатні подолати всі труднощі. Діти відгадували загадки, грали в ігри... Отримали позитивний емоційний настрій на весь день😄

🤝В Гружчанській та Ясногородській гімназіях усі учні та вчителі разом об’єдналися у «живий ланцюг» як символ єдності України.

📚В Чорногородській бібліотеці було створено книжкову виставку "Українська мрія- єдність, свобода і незалежність" На виставці були представлені хронологічні довідники, дослідження науковців, які висвітлюють історичні події тих років, становлення та розвиток українського державотворення.

🎼В Лишнянському та Яблунівському старостатах з величною історичною подією вітали народний аматорський фольклорний колектив Лишнянського будинку культури «Сік землі» та солісти Маргарита Родзін і Руслана Козлівська з піснею «Україна мати». Всі заходи були спрямовані на єдність, цілісність, та об’єднання усіх, адже це велика сила та безмежна міць💙💛