Сьогодні, в Бишівській територіальній громаді проведено комісійне обстеження об’єкту, який відбудовується, а саме: дитячого садочка «Каштан». На початку березня минулого року внаслідок потрапляння ворожої ракети заклад було зруйновано.

У комісійному обстеженні взяли участь начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, Бишівський сільський голова Іван РОЗНАЙ, представники правоохоронних органів, технагляду, Держпраці, Спостережної ради, ДТЕКу, Київоблгазу, профільних департаментів КОВА.

Будівництво садку розпочали в кінці серпня. Новий дитячий садочок заплановано ввести в експлуатацію в грудні 2024 року. На місці нового дитсадка вже вирили котлован під будівництво, провели бетонну підготовку. Наразі виконують в’язку арматури та підлаштування монолітної плити.

Новий двоповерховий садок буде розрахований на 75 дітей. Функціонуватимуть 4 групи. У садочку облаштують: харчоблок, садові групи, медичні приміщення; універсальний зал із коморою; навчальний психологічний кабінет; приміщення для персоналу; логопедичний та фізіотерапевтичний кабінет; ресурсну кімнату тощо. Також буде укриття на 100 осіб. Основні входи облаштують пандусами для безперешкодного пересування маломобільних груп населення. Будуть також встановлені тіньові навіси на групових майданчиках, облаштовані під’їзди, озеленення, тротуари. Повністю замінені всі мережі.

Окрім садочку, обстежили укриття яке облаштовується для учнів Бишівського академічного ліцею.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису