Фото без опису

На зображенні може бути: 13 людей, швидка допомога та текст

👏Перші «Медичні ралі Київщини» за всю історію існування обласної «екстренки» у цьому регіоні! Пройшов неймовірно-крутий конкурс "Медичне ралі Київщини 2023" серед команд 6 станцій екстреної медичної допомоги на високому і достойному рівні.

🌟На проведення масштабних змагань свою територію, беззаперечно, надала Бишівська громада у селі Грузькому. Феєричні змагання пройшли на території сільської школи.

Фото без опису

Фото без опису

На зображенні може бути: 6 людей, швидка допомога та текст

На зображенні може бути: 13 людей

На зображенні може бути: 5 людей, люди грають у баскетбол та швидка допомога

На зображенні може бути: 8 людей та текст

 

🚑Працівники ЕМД - особлива каста медиків, які розуміють один одного з напівпогляду, напівслова.

⛑️Лікарі, фельдшери, медичні сестри та водії бригад ЕМД працюють у постійному русі як на приміських швидкісних трасах, так і на розбитих сільських дорогах. Вони надають догоспітальну допомогу: лікують, реанімують 24/7. Кожна бригада- справжні янголи-охоронці за плечима яких, сотні врятованих життів.

💪Тож позмагалися у професіоналізмі, миттєвості та правильності постановки медичних діагнозів, витримці та вмінні працювати в єдиній команді 6 бригад екстреної медичної допомоги: Броварської, Білоцерківської, Вишгородської, Обухівської, Переяслівської, Фастівської станцій екстреної медичної допомоги.

✨На церемонії урочистого відкриття змагань "Медичне ралі Київщини-2023" були присутні: заступник голови Київської обласної ради Тетяна СЕМЕНОВА, Бишівський сільський голова Іван РОЗНАЙ, в.о ДЗ "УНПЦ ЕМД та МК МОЗ України" Віталій КРИЛЮК, представник Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська рада реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги» Сергій ДОВГАНЬ.

💢Змагання складалися з 5 конкурсів. Змагалися усі: як бригади,так і водії. Оцінювалася їхня швидкість та вміння володіти спеціальним транспортом ЕМД.

🏵️Звісно, в кожному конкурсі є завжди переможець.

Немає опису світлини.

🎉 Вітаємо з чудовим результатом трійку лідерів:

1 місце 🏆- Фастівська станція ЕМД

2 місце 🥈- Броварська станція ЕМД

3 місце 🥉- Вишгородська станція ЕМД

🪅Переможці, окрім драйву і кубку, отримали ключі від новенького спецавто, яке точно знадобиться у щоденній роботі.

На зображенні може бути: 7 людей та текст

На зображенні може бути: 4 людини та текстНа зображенні може бути: текст