Фото без опису

🌟З нагоди прийдешнього свята - Дня працівників освіти у приміщенні Ясногородської гімназії – освітньому центрі відбулися урочисті заходи.

🪄Символічно, що разом із цим днем, 1 жовтня в Україні будуть відзначати ще плеяду свят: День Захисників та Захисниць, День Українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці.

☺️Звернувшись до присутніх освітян, подякувавши за роботу, розуміння та професіоналізм Бишівський сільський голова Іван РОЗНАЙ вручив почесні грамоти.

✨Відзначив рівень розвитку освіти нашої громади та привітав колег із професійним днем начальник відділу освіти, молоді та спорту, туризму, культури та релігій Володимир ТАРНАВСЬКИЙ.

🪅Також до привітань працівників освітніх закладів Бишівської громади долучились Перший заступник сільського голови Віталій КЛЮЧНИК, директор КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Валентина СТУПАК та колективи народної самодіяльності Бишівської громади.

😌Виступаючі висловлювали педагогам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість, знання, за любов до дітей і рідного краю.

💛Вчимося, працюємо, перемагаємо!💙

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису