На зображенні може бути: 8 людей та текст

🌟Святкування Дня села – це гарна традиція, яку варто продовжувати. Це своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу.

❇️Усі здобутки громади були б неможливими без відданої праці щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням.

🤍21 вересня день села відсвяткували жителі Чорногородки.

🪅Громада та запрошені гості зібралися, щоб не тільки відсвяткувати, а й вшанувати працівників, які збагачують статок села своєю працею, представників старшого покоління, мудрих наставників.

На зображенні може бути: 5 людей та натовп

🎉Усіх присутніх зі святом привітав голова Бишівської громади ІВАН РОЗНАЙ та староста Чорногородського старостинського округу ЛЮДМИЛА СТУПАК.

Фото без опису

Фото без опису

📯Також подяками відмітили тих, хто має активну життєву позицію, та приносить вагомий особистий внесок у розвиток свого села та громади.

🏵️Для своїх земляків та гостей свята працівники та творчі колективи Центру культури та дозвілля подарували святковий концерт.

На зображенні може бути: 8 людей та дірндль

На зображенні може бути: 9 людей та текст

На зображенні може бути: 11 людей

 

На зображенні може бути: 8 людей, акордеон, кларнет та текст

🎗️Під час святкування було проведено благодійний ярмарок, за допомогою якого було задоначено 16 500 грн., які передано односельцям, що сьогодні, на передових позиціях, захищають нас від ворога.

🔆На святі була організована фотозона в українському стилі, де могли фотографуватись всі бажаючі та поринути в колорит стародавніх традицій.

Фото без опису

Фото без опису

 

💙Святкування ще раз підкреслило згуртованість, веселу вдачу щирих і талановитих жителів, які вміють і працювати, і відпочивати.💛