Фото без описуФото без опису💫08 липня на території нашої громади пройшли благодійні концерти!
✨До сіл Лишня, Грузьке та Чорногородка з концертом завітала благодійна організація «Захистимо і відбудуємо Україну разом». Для місцевих мешканців виступила Заслужена артистка України Олена Білокінь та артист Дмитро Гоцалюк. Під час концерту вдалося зібрати кошти на потреби ЗСУ.
💫В с. Бишів концерт було організовано Бишівським Центром культури, дозвілля та спорту.  Позитивні емоції та настрій для мешканців створили народний аматорський ансамбль «Любисток» та солісти Назар Голенко і Анна Мірошкіна. 
✅Упродовж концертів кожен із присутніх долучився до благодійгості, що вкотре доводить небайдужість мешканців громади до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Всі зібрані кошти будуть передані на потреби наших захисників.
🤗Дякуємо вам всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добре справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця доводять, що разом ми – незборима сила! Лише разом і лише до нашої Перемоги!💪Фото без опису