Фото без опису🕊Сьогодні на території "Яблунівського виробничого комплексу" відбулась перша волонтерська толока "ВиГРІБай", за участі "ВееТА. Страви переможців", які сушать все - супи, борщі, різні каші; фасують та передають на фронт і деокуповані території.

💚 Сьогодні господині сушили зелень (петрушку, кріп, щавель), яку зібрали завдяки жителям Бишівської сільської територіальної громади. Також сушили порції борщу, грибного супу пюре та гречаного супу з грибами. Пофасована продукція буде передана ЗСУ.

🍀 Метою організації заходу було створити постійну волонтерську толоку з виготовлення сухої продукції, підтримати місцеву громаду, бізнес та культуру.

💪 Під девізом "ВиГРІБай" ділилися досвідом про те як вижити та дати раду своєму бізнесу.

🌱Активну участь у заході прийняли старости громади. Організували збір зелені в своїх населених пунктах та пригощали гостей фірмовими смаколиками від старостинських округів.

🌺 Щирі українські пісні гостям та учасникам толоки подарували колективи художньої самодіяльності громади. Були проведені майстер- класи, плетіння зі соломи. Також власниця комбінату Наталія Ільчук провела цікаву екскурсію виробництвом.

🌿 На заході були присутні заступник міністра захисту довкілля та природних ресурсів Сергій Власенко, заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, голова комісії з питань екології КОР Роман Титикало, голова Фастівської РВА Влад Литвин, керівник Департаменту економіки КОВА Наталія Погребна, Бишівський сільський голова Іван Рознай, депутатка фастівської міської ради Мирослава Смірнова, заступник Фастівського міського голови Олена Давиденко та багато гостей.

🌱 Толоку також відвідав партнер Бишівської територіальної громади Олексій Толкачов - керівник благодійного фонду "Омріяна країна", який постійно допомагає та підтримує ініціативи громади.

💎 Захід організовано за підтримки проєкту USAID "економічна підтримка України", за безпосередньої участі Валерії Бондаренко.

❤️ Дякуємо організаторам та учасникам заходу та всім жителям громади, хто долучився до збору зелені.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису