Рух транспорту переправою через річку Тетерів до селища Іванків Вишгородського району відновлено. Про це повідомив у своєму Facebook голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Голова КОВА зазначив, що проїзд понтоном дозволено для автотранспорту вагою до 3,5 тонн.

«Понтонна переправа облаштована з боку Іванкова в напрямку Києва. Вона  з’єднує берег з новим насипним мостом. Всього встановлено 11 ланок. Довжина кожної 6.75 м. Вантажопідйомність понтонної переправи – 120 тонн. Для проїзду транспорту забезпечений реверсний рух», – зауважив Руслан Кравченко.

Він нагадав, що тимчасова переправа на підʼїзді до Іванкова була частково зруйнована внаслідок підняття до критичної межі води в річці Тетерів, а рух транспорту здійснювався через село Кухарі.

«Вдячний всім службам, які злагоджено працювали над облаштуванням переїзду. Завдяки спільним зусиллям ми оперативно відновили можливість  автотранспорту пересуватися найкоротшим шляхом. Зробили все, щоб люди не втрачали час на об’їзні шляхи та якомога швидше добиралися до необхідних їм пунктів. Це не лише комфорт, а й безпека мешканців Київщини», – подякував голова Київської обласної військової адміністрації.

https://koda.gov.ua/ruslan-kravchenko-ruh-transportu-perepravoyu-cherez-richku-teteriv-do-selyshha-ivankiv-vidnovleno/