Фото без опису🕯️Сьогодні, 20 квітня, в селі Яблунівка Бишівської сільської територіальної громади  відбулося відкриття меморіальної дошки на честь Анатолія Терещенка - воїна з села Яблунівка, що загинув 20 квітня 2022 року, захищаючи Україну від російської воєнної агресії.

🛡️Анатолій Терещенко боронив кордони України у Луганській області з вересня 2015 року по 21 жовтня 2016 року. Отримав медалі "ВЕТЕРАН ВІЙНИ" та "Учасник бойових дій". Отримав звання "Старшого сержанта" командира артилерійської протитанкової гармати. З початку російсько-української війни брав участь у визволенні Київщини та воював на Харківщині, де отримав поранення несумісне з життям. Був нагороджений посмертно медаллю "За військову службу Україні" від 6 вересня 2022 року. 

🕯️💫Вшанувати пам'ять захисника прийшла його родина, друзі, односельчани, учні та вчителі, а також представники Бишівської сільської ради.

Вічна пам'ять Герою!
Герої не вмирають!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису