Фото без опису

ПРО ВИЗНАЧЕННЯ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ДЛЯ УЧАСТІ У ПІЛЬГОВОМУ ВІДПУСКУ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ЗА РЕЦЕПТАМИ ЛІКАРІВ ГРОМАДЯНАМ, ЯКІ МАЮТЬ НА ЦЕ ПРАВО ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНОДАВСТВА.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.08.1998 №1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного  лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань», з метою забезпечення виконання заходів Програми безоплатного забезпечення лікарськими засобами за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2023 рік, Бишівська сільська рада повідомляє про визначення суб’єктів господарювання, які будуть здійснювати відпуск лікарських засобів безоплатно і на пільгових умовах у разі амбулаторного лікування за рецептами лікарів громадянам, які мають на це право відповідно до законодавства.

 

Перелік документів, які необхідно подати:

- лист-пропозиція про бажання укласти договір про участі у пільговому відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів громадянам, які мають на це право відповідно до законодавства;

- ліцензія на роздрібну торгівлю лікарськими засобами;

- ліцензія на здійснення діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів;

- виписка з ЄДР; 

- цінова пропозиція на лікарські засоби для забезпечення пільгових категорій громадян з переліком лікарських засобів.

Перевага буде надаватися тим суб’єктам господарювання, які відповідатимуть вищезазначеним вимогам, запропонують найнижчі ціни та розташовані на території Бишівської сільської територіальної громади.

 Документи подавати з 20.03.2022 по 27.02.2022 у загальний відділ Бишівської сільської ради за адресою:  вул. Київська, 22 б, с. Бишів, Фастівський р-н, Київська обл. Довідки за телефоном 093-099-19-43