Сьогодні, 7 березня, відбулася щотижнева оперативна нарада за участі заступників сільського голови, секретаря сільської ради, керуючої справами виконавчого комітету, начальників відділів сільської ради, керівників комунальних підприємств, яку провів Бишівський сільський голова Іван Рознай.

Іван Юрійович розповів про засідання колегії облдержадміністрації під керівництвом т.в.о. голови Київської ОДА Дмитра Назаренка за участі керівництва поліції Київщини, Київської обласної прокуратури, ГУ СБУ в Києві та Київській області, Київської обласної ради.

Як зазначив голова, на колегії учасники заслухали звіт про стан роботи з внутрішньо переміщеними особами в області, забезпечення прав дітей під час воєнного стану, що було вирішено посилити роботу з інформування внутрішньо переміщених осіб щодо активізації взяття на облік у центри зайнятості всіх працездатних, але не зайнятих осіб, які проживають у місцях компактного проживання, та ознайомив з іншими розглянутими питаннями.

Далі, на нараді, Іван Юрійович розповів про засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України у м.Львові, участь в якому він взяв онлайн разом з начальником Фастівської районної військової адміністрації Волковом Юрієм Віталійовичем та головами територіальних громад району. На Конгресі були підведені підсумки минулого року, та розглянуті питання про безпеку, відновлення та зміцнення енергетичної інфраструктури, посилення підтримки людей, що постраждали від війни та плани відбудови.

За результатами наради кожен структурний підрозділ отримав відповідні доручення.