Фото без опису

Нам стало відомо, що ім’ям Благодійного фонду “Право на захист” прикриваються шахраї, які під виглядом надання грошової допомоги, викрадають у людей дані банківських карток та знімають гроші з рахунків! Дуже просимо вас: будьте обережними та уважними!

Благодійний фонд “Право на захист” НЕ реєструє ОНЛАЙН! Реєстрація проводиться ЛИШЕ за вашої особистої присутності.

Ми НЕ просимо вас писати/вбивати онлайн/говорити телефоном/в особистому чаті тощо ваш CVV- код! Це тризначний код, вказаний на зворотній стороні картки. Він дає доступ до ваших рахунків, його ніколи не можна називати стороннім особам.

Ми НЕ дзвонимо вам та НЕ пишемо першими з пропозиціями отримати допомогу!

Наші офіційні ресурси, де ви можете отримати консультації про наявні програми грошової допомоги:
Сайт: https://r2p.org.ua/programy-groshovoyi-dopomogy-bf-pravo-na-zahyst/?fbclid=IwAR2hUVI1vHfUba_DivgZpC1YukJxxIYivKSuPjBfDgNtspQm4bDtCd9w53A
телеграм-канал грошової допомоги від УВКБ ООН https://t.me/IDPhelp
Консультації виключно в цьому чаті! Ніяких особистих звернень!
Гаряча лінія партнера УВКБ ООН: 0 800 307 711. Дзвоните ви, а не вам!

Пам’ятайте про правила безпечного спілкування в глобальній мережі:
1) НЕ переходьте сторонніми посиланнями та в жодному разі не вводьте особисті дані карток на неперевірених сайтах! Навіть якщо вони візуально ідентичні справжнім сайтам банків, організацій тощо! Ви легко можете перевірити чи правдива інформація та сайт: просто зайдіть в пошуковик (наприклад, “гугл”), вбийте назву банку чи організації, під виглядом якої вам пропонують допомогу. Пошуковик видасть вам офіційний ресурс цієї установи! Перейдіть на нього, і ви побачите, як виглядає справжній сайт та посилання на нього (адресний рядок угорі екрана під іконками відкритих вкладок). Ви переконаєтесь також, що ніякої допомоги ця установа не надає або надає її зовсім за іншими умовами! Зрештою, завжди є можливість поспілкуватися зі співробітниками в чаті чи зателефонувати за вказаним контактним телефоном.
2) Не надавайте свій тризначний код CVV! Телефоном, повідомленням тощо!
3) Перевіряйте інформацію в офіційного джерела! Не поспішайте надавати будь-які свої особисті дані, якщо ви не впевнені, що спілкуєтесь з представником організації. Банківські установи не можуть і не мають пропонувати надання будь-якої міжнародної грошової допомоги! Як у цьому впевнитись - див. п.1.
4) Повідомляйте у кіберполіцію (0800 50 51 70) та правоохоронні органи (102) про будь-які спроби шахрайства!
Дякуємо вам за вашу пильність, обережність та довіру до нашого фонду! Бережімо себе та пам'ятаємо про правила кібергігієни! Не дамо шахраям жодного шансу пошити себе в дурні!