У рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю», голова Київської ОВА Олексій Кулеба спільно з Міністром освіти та науки Сергієм Шкарлетом і представницею ЮНЕСКО К‘ярою Децці Бардескі передали начальнику відділу освіти, молоді та спорту, туризму, культури та релігій Тарнавському Володимиру Миколайовичу 80 ноутбуків для вчителів освітніх закладів Бишівської громади.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України з компанією «Google» та за підтримки Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО.
«Комп’ютерна техніка — це необхідність для сучасного освітнього процесу. Без девайсів неможлива організація дистанційного навчання та проведення інтерактивних занять у закладах освіти. Школи Київщини повинні бути забезпечені таким обладнанням. Дякую партнерам за співпрацю та допомогу освітянам Київщини в цей нелегкий час. Разом до Перемоги!», — наголосив голова КОВА Олексій Кулеба.

«Така допомога вчителям громади у діджиталізації освітнього процесу та підтримці закладів освіти міжнародними партнерами дає можливість забезпечити якісніший навчальний процес – очний та дистанційний» - зазначив Бишівський сільський голова Іван Рознай.

Техніку отримали заклади освіти у громадах, що постраждали від російської агресії. Також гаджети одержали в Ірпінській, Макарівській, Іванківській, Бородянській, Димерській, Гостомельській та Великодимерській громадах.