24 жовтня Бишівський сільський голова Іван Рознай разом з першим заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталієм Ключником провів щотижневу оперативну нараду з керівниками структурних відділів Бишівської сільської ради. Під час наради обговорили актуальні питання життя громади, які стосувалися освіти, соціальної сфери та інші.

Щодо питання аварійних відключень:
Це відбуватиметься в автоматичному режимі, оскільки погоджується за схемою «Укренерго- Обленерго». Бишівська сільська рада, орган місцевого самоврядування, на жаль, немає графіка вимкнень, все залежить від рівня споживання та наявності об'єктів критичної інфраструктури у в тих чи інших частинах громади. Вимкнення триватимуть не більше 3-4 год.

Шановна громадо!
Для підтримки стабільної роботи енергосистеми, диспетчерський центр «Укренерго» вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях. Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання. Тому варто постійно тримати зарядженими телефони, павербанки, ліхтарики та інші потрібні пристрої. Враховуйте, що у мережі можливі також перепади напруги, які негативно впливають на побутову техніку! Тому під час періодів нестабільності напруги, техніку краще відключити від мережі або ж використовувати стабілізатори.
Не забувайте, що додаткову енергію споживає навіть залишений вами увімкненим зарядний пристрій.

Просимо всіх жителів громади максимально обмежити використання електроенергії у «пікові» години. Тримайте телефони зарядженими та передавайте інформацію тим, хто не користується соцмережами. Пам'ятайте, що ваше ощадливе енергоспоживання може допомогти уникнути примусових відключень, й наше свідоме ставлення здатне суттєво допомогти у боротьбі на енергетичному фронті!