Дорогі жителі села Бишів, всі, хто тут народився та виріс, та ті хто колись приїхав у село, щоб залишитися жити! Вітаю Вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Днем українського козацтва! Днем захисників і захисниць України! Від імені Бишівської сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто, щиро вітаю Вас з Днем села!

День села – це свято! Це особливий день! Бо іменини села - це свято єднання! Єднання допомогло нам вистояти у березені 2022 року!

Разом ми стійко тримали оборону Київщини, пережили обстріли та авіабомбардування центру нашого прекрасного села! Зараз ми відновлюємо пошкоджене! Беремо участь у програмах та форумах з відбудови!
Разом ми єдина та велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя! Бажаю Вам міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла та щасливої долі! Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання.

Дякую кожному з Вас, шановні бишівчани, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на відновлення, розвиток і благоустрій Бишева, покращення добробуту його жителів.

Цього року ми не святкуємо День Бишева, як зазвичай зі зрозумілих причин – у нашій країні війна.Ми віримо, що наші захисники та захисниці і всі, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю здолають російського агресора.

Попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково разом будемо святкувати під мирним небом на українській землі.

Слава Україні! Героям Слава!


З повагою, Бишівський сільський голова Іван Рознай