Фото без опису

Бишів відвідали ReBuild Ukraine  5 вересня Бишівський сільський голова Іван Юрійович Рознай разом із заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександром Олександровичем Цибенко обговорили ситуацію у громаді з відновлення зруйнованих будівель та отримали запрошення до участі в Recovery Forum Ukraine 2022, який відбудеться 19 жовтня 2022 у місті Києві.

«Наша маленька громада має зруйновану соціальну інфраструктуру, і наше першочергове завдання її відновити. Завдячуючи Благодійному фонду «Братів Суркіс» відновлюється дитячий садочок для наших маленьких мешканців. Ми активно продовжуємо роботу з залучення меценатів до відбудови нашої громади. Радий знайомству з Вами та подальшій плідній співпраці, Ваша допомога із залучення міжнародного фінансування зараз на часі»,- зазначив Іван Рознай.

Делегація відвідала центр Бишева. Власними очима побачили пошкоджений авіабомбами адмінцентр громади, знищений будинок культури, дитячий садочок, адмінбудівлю, житлові будинки та комерційні об’єкти.

Разом подолаємо труднощі, які зазнала громада у період обстрілів громади.
Відновимо разом! Обов’язково переможемо!

Фото без описуФото без описуФото без опису