Фото без опису
Від сьогодні українці, які прагнуть безоплатно опанувати ІТ-спеціальність та розпочати кар’єру в IT, можуть подавати заявки на участь у проєкті. Набір триматиме два тижні.

Що потрібно зробити для участі в ІТ Generation?

  • Оберіть школу та освітню програму на платформі проєкту https://it-generation.gov.ua/
  • Перейдіть за посиланням на сайт обраної школи
  • Подайте заявку

Відбір студентів буде проводити школа, в тому числі шляхом тестування та співбесіди. З переліком усіх необхідних документів можна ознайомитись на платформі проєкту, у розділі FAQ та на сайтах шкіл.

Нагадаємо, отримати нову освіту можуть українці 21-60 років, які ніколи раніше не навчались ІТ-спеціальностям та не мають досвіду роботи у цій сфері. Також рекомендоване знання англійської мови на середньому рівні (В1). Тривалість навчання: 2–6 місяців залежно від навчальної програми.

Навчатися можна буде за такими напрямами:

  • технічні: FrontEnd, QA, JavaScript, Java, Python, Blockchain. Детально та коротко про кожну зі спеціальностей можна послухати тут
  • нетехнічні: Project/Product Management, UI/UX Design, Business Analysis, HR/Recruiting, Digital Marketing. Дізнатися більше про них можна тут

Долучайтеся до проєкту, а ми бажаємо вам успіхів у відборі і навчанні!

Проєкт реалізується Міністерство цифрової трансформації України в партнерстві з компанією Binance Charity та Львівським IT Кластером за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні», що впроваджується ПРООН в Україні за підтримки Швеції (Embassy of Sweden in Kyiv).