Фото без опису

23 липня о 18:55 до оперативно-диспетчерської служби 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Фастів надійшло повідомлення про загорання трав'яного настилу за адресою: с. Чорногородка, Бишівської територіальної громади.

До місця виклику терміново направлено черговий караул 50-го Державного пожежно-рятувального посту с. Бишів. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що горить трав'яний настил на площі 0,1 га. Пожежу локалізовано о19:32 та повністю ліквідовано о 20:26. 
На місці виклику працювало 3 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.
Причина пожежі встановлюється.

Фастівський РУ ГУ ДСНС України у Київській області наголошує: спалювання сухої трави та листя — небезпечна та суворо заборонена практика! Сьогодні підпал трави заради “сили родючості” може бути справжньою диверсією проти власної країни. Пожежі, спричинені палом трави та листя, відволікають від виконання бойових завдань рятувальників, військових та правоохоронців, а відтак, знижують обороноздатність країни.

Якщо ви стали свідком підпалу, негайно повідомте в поліцію за телефоном "102" та зафіксуйте злочин і злочинця на фото чи відео. Якщо підпал переріс у пожежу — повідомте цю інформацію ДСНС за номером "101”.