Фото без опису

20 липня КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» спільно з БФ "Волонтерський центр" Тетяни Самойленко, за активної підтримки громади житлового масиву Русанівка в м. Києві, надали допомогу сім'ям з дітьми Київської області, які постраждали через бойові дії внаслідок російської військової агресії проти України.

В кінці травня Бібліотека провела благодійний аукціон виробів hand made «Веселка», на якому, завдяки активності Русанівської громади, було зібрано 8 тис. грн. А, завдяки акції «Рухай речами…», постраждалим сім'ям через бойові дії на Київщині, колектив бібліотеки зібрав необхідні дитячі речі, іграшки, канцтовари та закупив необхідні товари за потребою й побажаннями родин, про які дізналась депутат Київської обласної ради Тетяна Самойленко.  

Щиро дякуємо за особисто надану допомогу та підтримку сімей сіл Бишева та Ясногородки, що постраждали через бойові дії внаслідок російської військової агресії проти України. Вдячні за передані книжки Бишівській бібліотеці, яка була зруйнована авіабомбою - відновимо книжковий фонд разом!

Дякуємо Київській обласній бібліотеці для дітей, депутату Київоблради Тетяні Самойленко, раднику голови Вишгородської військової районної адміністрації Ігорю Мадяру, в.о. директора КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» Людмилі Смисловській, провідному бібліотекарю Олені Алексєєвій та БФ «Волонтерський центр» за особисто передані набори для дітей та дорослих!

Ви робите добру справу, тож бажаємо вам удачі, натхнення, здійснення мрій! А наша головна мрія - перемога!
Разом обов’язково переможемо! Слава Україні!

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису