Фото без опису

Шановна громадо!
Вітаю всіх із прийдешнім Великоднем! Нехай світле свято Воскресіння Господнього укріпляє дух та віру до нашої Перемоги.

Нагадуємо вам як будемо відзначати Пасху.
Комендантська година на території Київської області триватиме з 23:00 години 23 квітня 2022 року до 05:00 години 24 квітня 2022 року - не нехтуйте нею!

Закликаємо вас провести Великодні свята вдома! Усі богослужіння транслюватимуться онлайн в ефірі національного телемарафону. Тому ви можете долучитися до молитви з дому.

Перебування у храмах під час комендантської години дозволено лише працівникам храмів, з дотриманням вимог світломаскування та забезпеченням виконання вимог під час повітряної тривоги з використанням захисних споруд і укриттів.

Освячення великодніх кошиків відбуватиметься лише по завершенню комендантської години та за відсутності повітряних тривог. Без скупчення людей та за умови недопущення створення натовпів! Ситуацій, коли віряни вишикуються навколо церкви у кілька рядів, не має бути!

Слідкуйте за оповіщенням про повітряні тривоги.

Наголошуємо, що триває процес розмінування, тому доступ та в'їзд до кладовищ обмежено до повного їх розмінування. 

Заборонено відвідувати ліси, лісосмуги та інші місця можливих замінувань, заїзд транспортних засобів й іншої самохідної техніки.

Понеділок – робочий день.

Великдень для окупантів – це черговий привід зіпсувати свято. 
Закликаємо усіх вірян та священнослужителів не порушувати вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні. Проведіть Великдень вдома, у затишному родинному колі!

Піклуємося про себе, дбаємо про рідних та близьких! Перемога буде за нами!
Слава Україні!

Бишівський сільський голова Іван РОЗНАЙ