Фото без опису

День сорок перший.
Ясногородка - це Україна!
Вся Київська область - це Україна!

Тиждень тому українські військові батальйону Крим змогли зайняти Ясногородку. Мешканці ще видихають від російської окупації, оговтуються від пережитого, бо, на превеликий жаль, в селі є випадки загибелі цивільних та бійців тероборони.

Щодня надається гуманітарна допомога: продукти харчування, вода, засоби гігієни. Працюємо над відновленням життєдіяльності села. Ситуація ускладнюється тим, що неможливо фізично дістатись до місць пошкоджень комунікацій, бо територія замінована, а це десятки кілометрів, й майже сотні електричних стійок.

Фахівці Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області разом зі спецпідрозділами ЗСУ, поліції щодня продовжуються роботи з розмінування, звільнення від розтяжок, вивезення снарядів, які не підірвались, уламків й схронів зі зброєю.

Наголошую про небезпеку зараз повернення до своїх домівок через заміновані території, дороги, ліси та лісосмуги, де були присутні окупанти. Зараз працюють ЗСУ. Не ігноруйте їх вказівок та вимог. Адже, на жаль, вже є випадки підриву автомобілів на мінах у сусідній громаді.

Війна змінила наше життя назавжди. Щиро дякую волонтерам, підприємцям, благодійникам, небайдужим мешканцям громади за допомогу для села Ясногородка та всім населеним пунктам нашої Бишівської територіальної громади.

Робимо спільну роботу! Бережімо один одного! Віримо в ЗСУ! Слава Україні!

З повагою - Бишівський сільський голова Іван РОЗНАЙ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису