Сьогодні, 20 січня, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Цибенко та спеціаліст-юрисконсульт Бишівської сільської ради Кулачинський Євген взяли участь в засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Фастівської районної державної адміністрації під головуванням голови Фастівської РДА Кабатова Є.О.

Під час засідання були розглянуті питання:
1. Про протиепідемічний стан на території Фастівського району, пов’язаний із гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.
2. Про хід виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 24 листопада 2021 року №1240 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 і від 29 червня 2021 року №677».
3. Про готовність комунальних служб, підприємств, установ та організацій щодо забезпечення розчистки ділянок автомобільних доріг на території Фастівського району, місць відстою великовагового та великогабаритного автотранспорту під час погіршення погодних умов у районі.
4. Про основні заходи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, установ, підприємств та організацій Фастівського району щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені та паводків у 2022 році.
5. Про заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах Фастівського району в зимовий період.
6. Про підведення підсумків роботи районної постійної комісії з питань ТЕБ та НС за 2021 рік.

Фото без опису