Чат-Бот «ЗАЛИШАЙСЯ В БЕЗПЕЦІ» - інформаційний ресурс про правила безпечного працевлаштування, навчання, подорожей та онлайн-спілкування, містить багато інфографіки.  Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми, можна буде вчасно її розпізнати та залишитися в безпеці.
@stay_in_safe_ua

Користувачам запропонують поглибити свої знання у сфері протидії торгівлі людьми – пройти тематичний квест та навчальний онлайн-курс. Тут можна швидко знайти основну інформацію щоб попередити потрапляння в тенета торгівців людьми, а так само інформацію про можливості надання допомоги тим, хто зазнав цього злочину. На жаль, постраждалі не завжди готові самостійно усвідомити те, що з ними трапилось, і є торгівлею людьми, а вони потребують допомоги, яка гарантована державою. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми Ви зможете вчасно її розпізнати та залишитись в безпеці або вчасно допомогти надання допомоги тим, хто цього потребує.

Посилання на посібник - https://www.osce.org/uk/project-coordinator-in-ukraine/502473

Посилання на чат-бот - https://t.me/stay_in_safe_ua_bot

 

Інформаційний чат бот створено в рамках реалізації проекту Координатора проектів ОБСЕ в Україні «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні» спільно з Міністерством соціальної політики України та за підтримки Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України.

Будьте обізнаними щодо проблеми торгівлі людьми та ЗАЛИШАЙТЕСЬ В БЕЗПЕЦІ!

Фото без опису