Фото без опису

У селі Горобіївка за кошти Обласного бюджету відремонтували дорогу. Бишівська сільська рада подала проєкт капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Зарічна в с. Горобіївка, пройшла відбір та отримала фінансування. Сьогодні, проінспектувати виконані роботи виїхали на місце Бишівський сільський голова Іван Рознай, начальник відділу економічного розвитку, житлово-комунального господарства, благоустрою, інфраструктури, транспорту, зв'язку, екології та агропромислового розвитку Цибенко Олександр Олександрович, секретар Бишівської сільської ради Коба Леся Петрівна та начальник відділу з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища Лазаренко Тетяна Олександрівна.

Фото без опису
Відбулася приємна зустріч з жителями та жительками вулиці Зарічна, які щиро дякували за нову дорогу в селі на 248 мешканців, за можливість комфортного під'їзду до домівки. Бишівський сільський голова розповів, що такі масштабні ремонти без підтримки обласної влади новоствореній, молодій громаді знайти кошти було б важко.

"Дорога була в катастрофічному стані, були ями, вибоїни, геть і не було. Надіюся, що нова асфальтована дорога служитиме довго. На нормальні асфальтовані догори в Горобіївці жителі чекали роками, першим кроком почали з вулиці Зарічна, далі буде Степова. Дякую Обласній раді за виділені кошти та щиро вдячний дорожникам за сумлінну працю. Я впевнений в тому, що кожен хто хоче змін - обов’язково знайде можливість, а двері, завжди відчиняються тим, хто стукає"— зазначив Іван Рознай.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису