Фото без опису

5 жовтня в селі Скригалівка, Фастівського району відбувся перший районний Молитовний сніданок з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Фото без опису

У заході взяли участь Бишівський сільський голова Іван Рознай з першим заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Віталій Ключник, голова Фастівської районної державної адміністрації Євген Кабатов, його заступники, керівництво Київської ОДА, народні депутати України, голови територіальних громад, представники релігійних конфесій.

Фото без опису

Євген Кабатов висловив вдячність усім тим, хто підтримує Божим словом, молитвою і гуманітарною допомогою нужденних та закликав бути згуртованими у справах та берегти суспільну злагоду заради майбутнього!
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших Героїв, які ціною власного життя боронили кордони держави та мирне небо над Україною.

Фото без опису

Національні Молитовні сніданки є символом єднання керівників органів влади та релігійних конфесій задля утвердження християнських цінностей і об’єднання силою спільної молитви за рідний край, за мир, за майбутнє України.

«Наша спільна мета – за законом Божим побудувати міцну громаду! Вірю у майбутнє нашої новоствореної громади, адже спілкуючись з мешканцями, бачу, як вони вболівають за її долю, гуртуються допомагаючи один одному. Разом нам це під силу» - зазначив Іван Рознай.

Фото без описуФото без опису