Фото без опису

19 серпня 2021 року відбулись урочистості з нагоди відзначення 30-річчя незалежності України. Участь у святкуванні взяли голова райдержадміністрації Євген Кабатов, голова районної ради Віктор Веремейчик, народні депутати України Олег Дунда та Данило Гетманцев, депутат Київської обласної ради Тетяна Самойленко та інші запрошені гості.

Фото без опису
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Євген Кабатов з вітальним словом звернувся до присутніх й нагадав, який важкий шлях подолала наша держава до отримання омріяної незалежності та побажав усім добра, достатку, миру й злагоди.

Фото без опису
З нагоди відзначення Дня Незалежності України, голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович вручив відзнаки:
- Рознаю Івану Юрійовичу за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок в розвиток місцевого самоврядування, активну громадянську позицію;
- Обухівскому Валерію Вікторовичу за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у розвиток освіти та історії Київщини: роботу вчителя-методиста опорного загальноосвітнього навчального закладу Бишівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Бишівської сільської ради Київської області, історика, краєзнавця, розробника символіки адміністративного центру с.Бишів Бишівської територіальної громади та засновника Бишівського історико-краєзнавчого музею.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вітаємо з відзнакою!