Фото без опису

Служба у справах дітей та сім'ї Бишівської сільської ради, ще раз наголошує, що в Україні запроваджена кримінальна відповідальність за домашнє насильство. Однак, на жаль, навіть законодавчо закріплена відповідальність не завжди зупиняє кривдників.

Тож  куди звернутися жертвам за підтримкою та захистом від насильства?
В Україні діє низка «гарячих ліній», де постраждалим мають надати підтримку.  Ось деякі з них: 

15-47 -  Урядова "гаряча лінія" з протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, насильство стосовно дітей та протидії торгівлі людьми

0 800 500 335 або 116 123 (короткий номер з мобільного) - Національна “гаряча лінія” з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації

0 800 50 02 02 - безкоштовна гаряча лінія Національної поліції України

Національна дитяча «гаряча» лінія, яка працює за безкоштовним номером 0 800 500 225 (зі стаціонарного телефону) та 116-111 (з мобільного телефону)

067 341 48 95 – цілодобовий телефон Притулку для осіб, які постраждали від домашнього насилля та насильства за ознакою статі, що цьогоріч відкрився на Київщині. Перебування у притулку для жінок з дітьми безкоштовне.

ДОВІДКА: Родини, які опинились в складних життєвих обставинах можуть завжди звернутись до Служби у справах дітей та сім'ї Бишівської сільської ради й отримати рекомендації, як діяти в складній ситуації непорозумінь. Можемо надати контакти для отримання допомоги психолога.

Фото без опису