Відділ соціального захисту населення Бишівської сільської ради повідомляє, що наразі здійснюється оформлення (поновлення) документів для отримання мешканками та мешканцями Бишівської сільської територіальної громади пільг та субсидії на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

Для отримання субсидії у разі першого звернення надаються такі документи:
* заява;
* декларація про доходи та витрати осіб, які звернулись за призначенням житлової субсидії;
* реквізити особового рахунку, відкритого в банківській установі для зарахування коштів.
Для заповнення заяви та декларації при собі необхідно мати:
* паспорт;
* довідку про реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер);
* посвідчення отримувача пенсії, допомоги, пільговика (за наявності);
* особові рахунки на сплату житлово-комунальних послуг (квитанції за спожиту електроенергію, природний газ);
* довідки про доходи.

Для поновлення нарахувань субсидії, якщо така вже надавалась у минулому періоді, і не відбулось суттєвих змін у складі сім’ї, змін реквізитів банківського рахунку та ін., необхідно надати довідку про склад сім’ї.

Для отримання пільги на придбання твердого палива та скрапленого газу особами, які мають на це право відповідно до чинного законодавства, необхідно звернутись до Відділу соціального захисту населення Бишівської сільської ради або старости з письмовою заявою та надати:
* акт обстеження депутата про наявність в домогосподарстві пічного опалення та користування скрапленим газом для приготування їжі (будинок не газифікований), на підставі якого сільською радою видається відповідна довідка;
* реквізити особового рахунку, відкритого в банківській установі для зарахування коштів.
На підставі зазначених документів пільгові особи вносяться до списку, згідно якого районне управління соціального захисту населення здійснює відповідну виплату.

Для оформлення документів з метою отримання зазначених виплат, а також за детальним роз'ясненням з цих питань громадяни можуть звертатись до Відділу соціального захисту населення Бишівської сільської ради, за адресою: с. Бишів, вул. Захисників України, 9 (вхід з лівого боку Будинку культури).
Контактний телефон: +38 066 976 1338
Прийом документів від громадян для призначення пільг, субсидій, державних допомог та ін. здійснюється по середах.

Режим роботи:
Понеділок - четвер з 8:00 до 17:00
Обідня перерва з 13:15 до 14:00
П'ятниця - архівний день без прийому громадян
Субота та неділя - вихідні

Надагуємо Вам, що старости сіл (крім с. Бишева, с. Горобіївка, с. Лубське та Ферма), у межах своїх повноважень, мають право подавати документи до відділу від Вашого імені для отримання соціальної допомоги! Ви маєте можливість не їхати та не витрачати свій час, а звернутись до старост своїх сіл!


Примітка: у разі нарахування субсидії пільги не надаються.