Статус багатодітної сім’ї підтверджується посвідченнями батьків та дитини з багатодітної сім'ї. Для отримання посвідчення, НЕОБХІДНО звернутися одному з батьків за місцем реєстрації, або проживання до служби у справах дітей та сім'ї Бишівської сільської ради, за адресою: с. Бишів, вул. Київська, буд. 48.

Перелік документів для отримання посвідчень:
1. Заява батька або матері про видачу посвідчень.
2. Копії свідоцтв про народження дітей.
3. Копії сторінок паспорта батька та матері з даними про прізвище, ім’я, по батькові, дату його видачі, місце реєстрації.
4. Довідки про склад сім’ї.
5. Фотокартки (батьків та дітей з 6 років) 30х40 міліметрів.
6. Свідоцтво про одруження.
7. Довідка про те, що за місцем реєстрації батька або матері посвідчення структурним підрозділом не видавалися (у разі реєстрації батьків за різним місцем проживання).

Дітям з багатодітної родини посвідчення видаються з 6 років. При досягненні 14-річного віку вклеюється нова фотокартка в її посвідчення. Всі документи подаються в двох екземплярах, підписуються та завіряються печаткою сільської ради.

Старости сіл (крім с. Бишева, Горобіївки, Лубське та Ферма), у межах своїх повноважень, мають право подавати від Вашого імені документи для отримання посвідчення! Ви маєте можливість не їхати та не витрачати свій час, а звернутись до старост своїх сіл!

Адреса служби у справах дітей та сім'ї Бишівської сільської ради:
08072, Київська область, Фастівський район, с. Бишів, вул. Київська, буд. 48
E-mail: sds@byshiv-rada.gov.ua
Телефон: (04578) 2-12-89
Керівник - Беленок Олеся Віталіївна

Режим роботи:
Понеділок - четвер з 8:00 до 17:00 год.
П’ятниця - з 8:00 до 15:45 год.
Перерва 13:00 до 14:00 год.
Приймальний день - середа
Субота та неділя - вихідний