Фото без опису

Сьогодні, 24 червня, відбулися районні урочисті заходи з відзначення Дня Конституції України, Дня державної служби та Дня молоді. Участь у святкуванні взяли представники Фастівської райдержадміністрації, районної ради, Київської обласної ради та територіальних громад Фастівщини.

З вітальним словом до присутніх звернулися виконуючий обов’язки голови Фастівської РДА Віктор Тюрін, голова Фастівської районної ради Віктор Веремейчик, депутатка Київської обласної ради Тетяна Самойленко та керуюча справами виконавчого комітету Фастівської міської ради Леся Тхоржевська, які щиросердно привітали усіх зі святом, побажали миру, міцного богатирського здоров’я, матеріального процвітання нашого краю та збагачення кожної родини, кожного жителя зокрема.

Спільні Подяки районної державної адміністрації та районної ради були вручені Бондар Валентині Сергіївні з нагоди Дня молоді та Козлівській Валентині Василівні з нагоди 25-ї річниці Конституції України за активну життєву позицію, ініціативність, відповідальність та вагомий внесок у розбудову Бишівської сільської територіальної громади та незалежної демократичної Української держави.
 
Музичні вітання та гарний настрій подарували солістки зразкової вокально-естрадної студії “Зорепад” культурно-мистецького центру Боярської міської ради.

Фастівська Районна Державна Адміністрація

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису