Напередодні Дня медичного працівника, заступник КОР Тетяна Семенова разом з головою Бишівської сільської ради Іваном Рознаем, відвідали Гружчанську амбулаторію загальної практики сімейної медицини Бишівської територіальної громади та привітали з професійним святом колектив Бишівської амбулаторії.

Оглянувши відремонтоване приміщення амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги, ознайомившись із режимом роботи, забезпеченням лікарськими препаратами та медичним обладнанням, поспілкувалися з працівниками, разом обговорили проблеми та плани майбутньої роботи амбулаторії.

«З одинадцяти амбулаторій колишнього Макарівського району, приміщення саме цієї амбулаторії було в найгіршому стані.
Коли в минулому році ми розпочали капітальний ремонт, мало хто сподівався, що його буде зроблено, адже були місцеві вибори, громада відійшла до іншого району, та й в цілому зневірені жителі
"підігріті" постійними дописами в фб на кшталт "все вкрали, нічого не вийде" мало сподівалися на результат.
А результат є, і сьогодні жителі Грузького та навколишніх сіл будуть отримувати медичну послугу в охайному, чистому, теплому відремонтованому приміщенні. А медики працюватимуть в гарних умовах. Дякую за витримку, цілеспрямованність та відданість справі голові Бишівської громади Рознаю Івану Юрійовичу,» - зазначила Тетяна Семенова.

«Відремонтована Гружчанська амбулаторія – гарний приклад ефективної співпраці керівництва усіх гілок влади нашого району. Сьогодні ми радіємо успіху та продовжуємо робити все можливе для мешканок та мешканців нашої громади для задоволення якості надання медичних послуг у цій амбулаторії, де створюються всі належні умови для пацієнтів і медичного персоналу» – наголосив голова Бишівської сільської ради Іван Рознай.

Дякуємо всім причетним до реалізації капітального ремонту Грузького амбулаторію: Ірині Багінській, Олександру Гулаку, Леоніду Карану, Дмитру та Тетяні Ларчиковим.

Здорова громада - успішна громада!

Фото без опису