Фото без опису

Сьогоднішній день у нашій громаді  був активний і насичений подіями для дітей з нагоди Всесвітнього дня захисту дітей.

У Гружчанському НВО ЗОШ І-ІІ ступенів Служба у справах дітей та сім’ї Бишівської сільської ради вручила учасникам святкового дійства «Паспорт прав дитини», а депутат Дмитро Ларчиков приготував дітям солодкі гостинці.

Фото без опису

Центр культури, дозвілля та спорту Бишівської сільської ради провів святковий концерт та розважальну програму для дітей за спонсорської підтримки підприємців Бишева.

Фото без опису

Також сьогодні пройшли змагання з риболовлі серед юних рибалок Бишівської та Томашівської громад «Літня блешня 2021. Юніор». Змагання відбувались на території клубу рибалок «Відпочинок» у с.Соснівка за ініціативи власника клубу Володимира Гончаренка, депутата Бишівської сільської ради Юрія Гриня та голів Бишівської і Томашівської сільських рад. Голова Бишівської громади Іван Рознай відначив юних рибалок-переможців медалями та кубками.

Фото без опису

У Лишні сьогодні діти теж не скучали тут відбулась «Піратська тусовка» на території Лишнянського НВО ЗОШ І-ІІІ ступенів з піратськими костюмами, танцями, змаганнями та розвагами. Відеоролик про те, як відбувалась "тусовка", можна переглянути за посиланням

Фото без опису

У Ясногородці  ігри та конкурси об’єднали діток від немовлячого віку до випускників школи. Морозивом учасників свята пригощав староста та підприємці села.

Фото без опису

Святкове дійство з іграми та розвагами для дітей відбулось і в с. Яблунівка. Усіх діток також пригощали солодощами та морозивом. 

Фото без опису

Користуючись нагодою, бажаємо дітям нашої громади зростати щасливими у дитинстві, досягти омріяних успіхів, бути громадянами з великої літери та просто насолоджуватись життям. А батькам бажаємо радіти кожному дню та бути справжніми друзями своїм дітям.

Ще кілька святкових заходів до Дня захисту дітей відбудуться у суботу 5 червня – при клубах у c. Осикове, Мостище та Грузьке.