Сьогодні у Осикове відбулась довгоочікувана подія - фельдшерсько-акушерський пункт (ФАП), що був закритим більше 10 років, відтепер знову працює.
 
Фото без опису
 
Завдяки організаційним зусиллям старости села Оксани Дерев'янченко, мешканці цілими родинами приходили робити ремонт у давно занедбаному приміщенні. Це родини депутата Василя Вахтенка, сім'ї Михайла та Віктора Вахтенків, Андрія та Сергія Ханенків, Вікторія Ященко, Степан Сучок, Олена Радченко, Олег Шкарпитко та Альона Вуйко.
 
Фото без опису
Фото без опису
Кошти на будматеріали виділили осиківські підприємці - ФОП Герасименко В.В., ФОП Попов В.В., ФОП Кальніченко О. та місцева громадська організація "Розвиток і добробут громади".
 
Сучасні медичні меблі та все необхідне обладнання (ваги для немовлят і дорослих, кардіограф, пусльсикометр, тонометр, ростомір та інше) подарувала Осиківському ФАПу ТОВ "Дансон Фарма". За власної ініціативи власник цієї компанії Сергій Юр'єв виступив спонсором. Він зазначив: "Наша родина проживає в Осикове споконвіку. До того ж я сам лікар. І для мене це за честь допомогти обладнати ФАП нашого села і я всіляко підтримуватиму його і надалі".
 
Фото без опису

Голова Бишівської громади Іван Рознай відзначив чудовий приклад згуртованості мешканців Осикове та вручив подяки усім, хто долучився до оновлення ФАПу за ініціативу, фінансовий та фізичний вклад у добробут мешканців Осикове.
 
Фото без описуФото без опису
 
Головний лікар Бишівської амбулаторії Раїса Головко повідомила, що Осиківський ФАП тепер в надійних руках висококваліфікованого фельдшера Ірини Чепурної і висловила сподівання, що їй ніколи більше не доведеться рятувати майно з покинутого ФАПу, як це було колись в Осикове (йдеться про газові конвектори).
 
Фото без опису
 
Архімандрит Філарет (Єгоров), настоятель осиківського храму, побажав доброго здоров'я усім та передав подарунки - медичний одяг, маски, рукавички та мінімально необхідний набір ліків.
 
Фото без опису
Фото без опису
Відремонтований та оснащений ФАП в с. Осикове прийматиме відвідувачів щовівторка та щочетверга з 9 до 12 години. У Лишні ФАП, де також фельдшером працює Ірина Чепурна, працюватиме по понеділкам, середам і п'ятницям з 8.30 до 12.00.
 
Вітаємо осиківців з довгоочікуваним відкриттям ФАПу та бажаємо доброго здоров'я!