Продовжується кампанія набору до штурмових бригад "Гвардія наступу"

Фото без опису

На сьогодні до штурмових бригад “Гвардії наступу” вже надійшли десятки тисяч анкет від добровольців, частину з них вже прийнято до бригад. Цю кількість ми не називаємо з міркувань безпеки. Але позитивна динаміка є і це тішить.

На зараз основний штат бригад укомплектований, тому формується резерв. Це не менш важливо. Ще є багато заявок, які перебувають на стадії опрацювання. Тому відбір людей продовжується.

Уже сьогодні бійці, які пройшли всі етапи відбору, проходять навчання, бойове злагодження та тренуються на полігонах. Цей процес триває безперебійно. Завершила тренування одна група – зайшла інша. Підготовка не зупиняється. Бійці мають бути готові до виконання бойових завдань у будь-який момент.

Подати анкету добровольцям, як і раніше, можна двома шляхами: через офіційний сайт storm.mvs.gov.ua/ або ж у центрі надання адміністративних послуг. 

Детальну інформацію щодо діючих центрів можна буде дізнатися на офіційному сайті або за номером “гарячої лінії” 080 010 00 20.

Набір у Гвардію наступу триває. Відбираються найкращі серед найвмотивованіших. Долучайтесь. Творимо перемогу України разом!

Фото без опису